ramax logo new

Kontakt

RaMaX Engineering d.o.o.
Poljska cesta 20
SI-3210 Slovenske Konjice
SLOVENIJA

telefon + 386 (0) 3 75 74 000
       + 386 (0) 3 75 74 001
fax + 386 (0) 3 75 74 009

email 

Iskanje

ISO certifikati kakovosti

ISO-9001

ISO-14001

O podjetju

podjetje4 mLeta 1996 sta Emil Martinšek in Branko Ramšak ustanovila podjetja RaMaX, ki je najprej delovalo kot majhna delavnica z enim samim klasičnim strojem za rezkanje. Prvi poslovni kontakti in prva naročila, so kaj kmalu pokazala potrebo po širitvi strojnega parka in s tem zagotavljanja širše palete uslug.

Neprestani razvoj, večanje števila naročnikov, izdelava vedno zahtevnejših projektov, je pripeljal tako daleč, da se je podjetje v letu 2002 reorganiziralo v RaMaX Engineering d.o.o., zaposlilo večje število ljudi, se tehnološko še bolje opremilo in zgradilo lastne poslovno proizvodnje prostore.

Več kot 40 zaposlenih, z izobrazbeno strukturo od poklicne strokovne šole do diplomiranih inženirjev in magistrov, so zagotovilo, da se dela opravijo na visokem strokovnem in kvalitetnem nivoju

Dokaz za dobro delo so tudi naši stalni kupci, tako v Sloveniji, Nemčiji , Avstriji, Hrvaški, Italiji, Belgiji in Nizozemskem.

Osnovno vodilo podjetja "HITREJE - KVALITETNEJE - CENEJE", je razlog, da so naši kupci zadovoljni in kontinuirano poslovno sodelujejo z nami.

Oglejte si še nekaj o zgodovini podjetja.

 

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Prikaži podrobnosti

Dovolim piškotke