Konstrukcija in razvoj

Sodobno, v koraku s časom

Oddelek konstrukcije in razvoja je opremljen s sodobno računalniško opremo ter modernimi orodji za konstruiranje in uporabo dodatnih modulov za pomoč pri konstruiranju orodij za brizganje plastike.

Konstruiranje orodij za brizganje plastike

 

Sodobna konstrukcijska orodja in naši strokovnjaki za konstruiranje in brizganje plastike so zagotovilo, da našim kupcem zagotovimo najustreznejše rešitve, ki zagotavljajo ekonomična, kakovostna, vzdržljiva in zanesljiva orodja.

 

Ekipa strokovnjakov, ki že vrsto let dela v skupnem teamu, sprotna izobraževanja, iskanja najboljših rešitev in številni uspešno izvedeni projekti so zagotovila, da nam zaupa vedno več naročnikov.

Sodobna konstrukcijska orodja - CAD

Pri konstruiranju orodij uporabljamo programe Catia, Creo in SolidWorks, ki so nadgrajeni s posebnimi moduli za podporo in lažje konstruiranje orodij za brizganje plastike.

FMEA analize

Vsakega projekta se lotevamo sistematizirano in z najsodobnejšimi orodji. FMEA analiza je osnovna in prvi korak pri konstruiranju orodij.

Temeljita analiza samega izdelka in materiala iz katerega bo izdelan, analiza debelin sten, mesta in sistema dolivanja, možnost izvedbe hlajenja izdelka v orodju, analize deformacij, krčenja itd. nam pokažejo potencialne rizike, skupaj pa poiščemo najoptimalnejše rešitve.

MoldFlow analize

MoldFlow je samo še ena od dodatnih analiz, ki jih izvajamo v fazi konstruiranja.

Na ta način uspešno simuliramo, kako se bo izdelek obnašal v fazi polnjenja, ohlajanja in kakšne deformacije lahko pričakujemo.

Naše delo

Poglejte še ostale rešitve

Podjetja, ki nam zaupajo

Odkrijte naš pristop

Temeljni stebri delovanja našega podjetja so kakovost, inovativnost, odgovornost in varnost.

poglej več

Vaš naslednji korak

Obrnite se na naše strokovnjake.

kontaktirajte nas

Sledi nam