ramax logo new

Kontakt

RaMaX Engineering d.o.o.
Poljska cesta 20
SI-3210 Slovenske Konjice
SLOVENIJA

telefon + 386 (0) 3 75 74 000
       + 386 (0) 3 75 74 001
fax + 386 (0) 3 75 74 009

email 

Iskanje

ISO certifikati kakovosti

ISO-9001

ISO-14001

Konstrukcija

Sodobno opremljena konstrukcija in usposobljeni strokovnjaki so kombinacija, ki nam zagotavlja kvalitetno, hitro in strokovno dizajniranje in konstruiranje izdelkov, manjših sklopov, celovitih orodij in sestavov.

biro1 m biro2 m

Razvoj izdelkov in 3D modeliranje

Za lastne potrebe in potrebe naših kupcev izvajamo razvojne projekte izdelkov in modeliramo nove izdelke. Za razvoj posameznega novega izdelka se v podjetju formira projektna ekipa, ki na osnovi zahtev in želja naročnika izvede razvoj novega izdelka. Celoten razvoj temelji na različnih metodah za pridobivanje ustreznih rešitev, razne analize in 3D modeliranje pa privede do končne oblike izdelka, ki je pripravljen za predstavitev naročniku.

CAD – Konstrukcija

Kakovostna konstrukcija je temelj za uspešno izvedbo orodij. In v sled temu v našem podjetju področju konstrukcije namenjamo še posebno skrb. Kakovostna računalniška oprema, sodobna programska oprema in visoko usposobljen kader, je temelj dobrega konstrukcijskega oddelka.

Creo 3CatiaSolidWorksNaše delovne postaje so opremljene s programskimi paketi Creo 3, Catia R19 in SolidWorks.
Različni programski paketi nam omogočajo, da so konstrukcije narisane v programih, ki našim naročnikom najbolj ustrezajo.

 

Različni programski paketi nam omogočajo tudi veliko fleksibilnost pri uvozu in izvozu različnih vmesnih formatov, kot so :

  • PARASOLID (*.x_t, *.x_b, *.xmt_bin, *.xmt_bin)
  • IGES (*.igs, *.iges)
  • STEP (*.step, *.stp)
  • ACIS (*.sat)
  • VDA (*.vda)
  • DXF (*.dxf)
  • DWG (*.dwg)

CAM – Tehnologija

Za potrebe programiranja CNC strojev podjetje uporablja programske pakete ToolMaker in DEPOCAM. Naši inženirji izdelujejo programe za lastne potrebe in za potrebe naročnikov, ki pri nas naročajo programe za najrazličnejše stroje, saj imamo možnost izdelati programe za praktično vse krmilnike.

protoolmakerdepocam

 

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše storitve in funkcionalnosti.

Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Prikaži podrobnosti

Dovolim piškotke